REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Medová jablka pečená v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jablka naplněná medem a skořicí, upečená doměkka, servírovaná posypaná spařenými, oloupanými a na nudličky nakrájenými mandlemi.


Ingredience:
4 ksvětší nakyslá jablka
4 lžičkymedu
moučkový cukr
několik mandlí
mletá skořice
máslo

Postup:

1. Z omytých jablek vyřízneme jadřince a do vzniklých otvorů rozdělíme med, přidáme maličko skořice
2. Jablka srovnáme do pomaštěného alobalu a v trouby vyhřáté na 170 °C pečeme asi 20 minut doměkka
3. Hotová jablka vytáhneme z alobalu, dáme na talířky, mírně pocukrujeme a posypeme spařenými, oloupanými a na nudličky nakrájenými mandlemi.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy