REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Madobuchu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostičky pokrájené nebo pomleté hovězí a vepřové maso orestované, pak podušené na oleji spolu s dalšími ingrediencemi. Recept z Koreje.


Ingredience:
400 gpředního hovězího
400 ghlávkového zelí
300 gbůčku
6 ksfeferonek
3 ksstroužky česneku
1 ksvětšího pórku
1 dlsójové omáčky
1 dldezertního vína
2 lžíceškrobu
vegeta
zázvor
cukr
olej
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na kostičky nebo nahrubo umeleme
2. Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky, povaříme, scedíme ve studené vodě a necháme důkladně okapat
3. Na oleji osmahneme sekané feferonky, olej mírně zčerná a potom ho slijeme na druhou pánev, osmahneme na něm plátky česneku, přidáme zázvor
4. Přidáme maso, vše orestujeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka
5. Nakonec pokrm zahustíme škrobem namočeným ve vodě (nebo vývaru) a znovu vše krátce podusíme, pokrm dochutíme a můžeme servírovat.

Doporučení:

Madobuchu podáváme s rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy