REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Maďarský rybí paprikáš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky ryby podušené na cibulovém základě se slaninou, ochucené mletou paprikou a pivem.


Ingredience:
500 grybího masa (filé)
150 mlpiva
100 gslaniny
2 lžičkymleté sladké papriky
1 lžičkamleté pálivé papriky
3 kscibule
mletý kmín
sůl

Postup:

1. Stažené a kostí zbavené rybí maso nebo filé nakrájíme na kostky, osolíme, posypeme mletým kmínem a necháme 30 minut odležet
2. Na nakrájené rozškvařené slanině oretujeme oloupané, na hrubo nakrájené cibule 3. Pak přidáme rybí maso, poprášíme mletou sladkou i pálivou paprikou, zalijeme pivem a vše podusíme zvolna doměkka.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy