REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Maďarská zbojnická polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přední hovězí a kuřecí maso povařené spolu se zeleninou s vložkou tenkých nudlí.


Ingredience:
500 ghovězího předního masa
400 gkuřecího masa
220 gzeleniny (celer, kedluben, kapusta, petržel, mrkev ...)
1 kscibule
1 kspálivé (maďarské) papriky
1,5 lvody
polévkové nudle
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme je vodou, osolíme a povaříme téměř do měkka
2. K poloměkkému masu přidáme jemně nakrájenou zeleninu, kolečka cibule a proužky pálivé, nejlépe maďarské, papriky
3. Okořeníme pepřem a pokrm dovaříme
4. Nakonec do polévky zavaříme jemné těstovinové nudle.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy