REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lučinový nepečený cheesecake

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomocí želatiny, Lučiny, cukrářských piškotů a dalších ingrediencí vyrobený sladký nepečený dort.


Ingredience:
3 baleníLučiny 100 g
1 balenícukrářských piškotů
200 mlšlehačky
2 ksplátky želatiny
1 kscitrónu
1 ksvanilky
2 lžícecukru
rybízová marmeláda
Ostatní:
měnší dortová forma a papír na pečení

Postup:

1. Menší dortovou formu s pečícím papírem vyložte piškoty na dně i po obvodu
2. Namočte plátky želatiny
3. Šlehačku ušlehejte s cukrem a vanilkou a přišlehejte postupně 3 Lučiny
4. Namočenou želatinu se šťávou z jednoho citronu zahřejte až do rozpuštění želatiny, vmíchejte nejprve velkou lžíci krému z Lučiny a pak želatinu přidejte a zašlehejte do zbytku krému
5. Směsí naplňte připravenou formu s piškoty a dejte ztuhnout do lednice
6. Nakonec dezert ozdobte rybízovou marmeládou.

Doporučení:

Článek k receptu zde: Letní osvěžení s Lučinou.

Poznámka:

Zdroj: Varimeslucinou.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy