REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Losos ve smetanové omáčce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní směs s kousky lososa podávaná s těstovinami. Jde o podušenou zeleninu spolu s houbami, ke konci zjemněnou smetanou a doplněnou o kousky masa z lososa.


Ingredience:
300 gfiletů z lososa
200 gsladké smetany
50 gžampionů
1 dlbílého vína
1 ksčervená paprika
1/2 kspórku
pepř
kari
olej
sůl
Příloha:
uvařené těstoviny

Postup:
  1. V pánvi na oleji podusíme kolečka pórku, plátky žampionů a papriky, směs zalijeme vínem, osolíme, opepříme
  2. Když zelenina a houby změknou, zalijeme smetanou, vložíme kostky lososa bez kůže, ochutíme kari, zamícháme, 3 minuty na mírném ohni povaříme
  3. Směsí přelijeme na talíři těstoviny, teplé podáváme.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy