REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Losos v krustě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podkovy z lososa obalené v mouce, vejcích a rozdrcených brambůrkách, usmažené dozlatova.


Ingredience:
500 glososa
2 ksvejce
1 kssáček paprikových brambůrků (chipsů)
citronová šťáva
hladká mouka
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Podkovy lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet
2. Válečkem na nudle rozdrtíme brambůrky na malé kousky
3. Rybu osušíme, obalíme v mouce, namočíme do vejce a obalíme v rozdrcených brambůrkách, postup opakujeme 2x 4. Podkovy smažíme na oleji dozlatova, podáváme s brambory a například mexickou omáčkou.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy