REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ljulja kebab

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Gruzie, kde se tyto masové kuličky pečou na roštu na dřevěném uhlí.


Ingredience:
800 gskopového masa
80 gsádla
3 ksvejce
1 ksvětší cibule
1 lžičkamletého pepře
sůl
hladká mouka
tuk na smažení

Postup:

1. Maso nakrájíme na kostky a umeleme na masovém strojku
2. Osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a promícháme
3. Promícháme v hladké mouce a tvoříme malé kuličky, které smažíme na tuku dozlatova.

Doporučení:

Podáváme s chlebem nebo brambory, zdobíme rajčaty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy