REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ledový salát s koprovým dresinkem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krevetami zdobený salát připravený z koktejlových rajčat, listů ledového salátu, žampiónů, citrónové šťávy a oleje.


Ingredience:
250 grozmrazených krevet
150 gkoktejlových rajčátek
2 lžícecitrónové šťávy
2 lžíceolivového oleje
2 kssterilovaných žampiónů
proužky ledového salátu
koprový dresink
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Mísu vyložíme proužky z ledového salátu
2. Přidáme žampióny nakrájené na tenké plátky a rozpůlená koktejlová rajčátka
3. Zakápneme citrónovou šťávou a olivovým olejem, osolíme a okořeníme pepřem
4. V této fázi přelijeme salát koprovým dresinkem a ozdobíme ho rozmrazenými krevetami a snítky kopru.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy