REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Langustové knedlíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z konzervované langusty připravený chutný předkrm.


Ingredience:
200 gkonzervované langusty
50 gšunky (žampiónů)
1/4 lmléka
5 lžicoleje
5 lžichladké mouky
1 lžícenajemno nakrájené cibule
2 ksvajec
strouhanka
muškátový květ
mletý pepř
sůl
tuk na smažení

Postup:

1. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném oleji
2. Přidáme nadrobno nakrájenou šunku (žampióny), vmícháme hladkou mouku, osmahneme, zředíme mlékem a uvaříme hustou kaši
3. Do kaše pak vmícháme jemně nakrájené maso z langusty, osolíme, opepříme a necháme krátce proležet
4. Ze studeného těsta uděláme knedlíčky, obalíme v rozšlehaných vejcích, strouhance a usmažíme do křupava ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy