REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí steak v italských bylinkách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Steaky z vykoštěných kuřecích stehen naložené v bylinkové marinádě a oleji, poté opečené z obou stran do zlatova.


Ingredience:
3 kskuřecího steaku (vykoštěná horní kuřecí stehna)
3 lžíceGurmánského italského koření (Vitana)
3 lžíceoleje
sůl dle potřeby a chuti

Postup:

1. Do masa vmasírujeme olej s kořením
2. Necháme přes noc v lednici rozležet
3. V pánvi pak steaky opékáme na středně silném plameni z obou stran cca 30 minut.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy