REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí soté s pálenkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené nudličky kuřecího masa podušené se žampiony a cibulkou.


Ingredience:
800 gkuřecích prsou
200 gžampionů
100 gsterilovaných cibulek
100 gmásla
2 clpálenky
1 dlvody
saturejka
lístky celerové natě
sůl

Postup:

1. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, ochutíme saturejkou a opečeme na rozehřátém másle ze všech stran
2. Polijeme pálenkou a chvíli povaříme
3. Pak přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, cibulky, přilijeme 1 dl vody a podusíme doměkka
4. Podle potřeby osolíme, ozdobíme lístky celerové natě a podáváme s dušenou kari rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy