REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na kostky nakrájené kuřecí maso, podušené s cibulí a kečupem, zdobené strouhaným sýrem.


Ingredience:
600 gkuřecích prsou
100 gtvrdý sýr
5 lžickečupu
3 lžíceoleje
2-3 ksstroužků česneku
1 ksvelké cibule
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Očištěné kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky
2. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme na kostky nakrájené maso a ze všech stran zvolna orestujeme
2. Maso osolíme, opepříme, přidáme kečup, zalijeme vodou (množství podle toho, kolik chceme mít omáčky), pak dusíme pod pokličkou doměkka (asi 15-20 minut) a než omáčka zhoustne
3. Hotové ragú dochutíme oloupanými, rozetřenými stroužky česneku a při podávání ještě horké posypeme strouhaným sýrem.

Doporučení:

Servírujeme například s vařenými těstovinami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy