REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí ragú III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá pochoutka z podušeného kuřecího masa.


Ingredience:
600 gkuřecích prsou
100 gsýra
3 ksstroužků česneku
1 ksvelké cibule
5 lžickečupu
3 lžíceoleje
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Očištěná kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky
2. Na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, chvíli podusíme, pak zakapeme kečupem, osolíme, opepříme a zalijeme vodou (množství podle toho, kolik chceme mít omáčky)
3. Maso dusíme pod pokličkou doměkka a než omáčka zhoustne (asi 20 minut)
4. Hotové ragú dochutíme oloupanými, prolisovanými stroužky česneku a ještě horké jídlo posypeme strouhaným sýrem, který se rozpustí.

Doporučení:

Podáváme s vařenými těstovinami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy