REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí prsa s hruškou a brusinkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí maso restované na oleji a podávané s dušenou hruškou, lžící brusinek a rýží.


Ingredience:
Pro 4 osoby:
4 kskuřecích řízků
1 kshrušky
4 lžičkybrusinek
grilovací koření
Solamyl
máslo
olej
sůl

Postup:

1. Kuřecí plátky osolíme, jemně okořeníme (Podravka s bylinkami, grilovací koření, zázvor) a opečeme na pánvi na oleji
2. Ke konci přidáme lžičku Solamylu rozmíchaného v troše vody a lehce zahustíme 3. Hrušku oloupeme, rozkrojíme podélně na 4 dílky a odstraním jádřinec, podusíme na druhé pánvi na másle
4. Na talíři na každý kousek masa dáme dílek hrušky a na hrušku lžičku brusinek.

Poznámka:

– Podáváme s dušenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy