Kousky kuřecího masa opečené s paprikou, cibulkou, žampiony a dalšími ingrediencemi.
Ingredience:
400 g | kuřecích prsou |
100 g | žampionů |
2 lžíce | sójové omáčky |
2 lžíce | oleje |
1 lžíce | medu |
1 lžíce | rybí omáčky |
1 hrst | kešu |
4 ks | jarních cibulek |
1 ks | žluté papriky |
Postup:
1. Očištěná kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky
2. Očištěnou papriku nakrájíme na proužky, bílou část jarních cibulek i očištěné žampiony nakrájíme na plátky
3. Na rozehřátém oleji zprudka opečeme nakrájené maso, přidáme nakrájenou papriku, cibulky, žampiony a vše společně smažíme do změknutí 10 minut
4. Pak přisypeme kešu ořechy, zalijeme medem, rybí omáčkou, sójovou omáčkou a společně prohřejeme
5. Nakonec do směsi vmícháme nakrájené dužnaté části natě zelených cibulek a podáváme s rýží.