REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí maso s hruškami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí řízky s hruškami, skořicí, medem a červeným vínem.


Ingredience:
Rozpis pro 5 porcí
5 kskuřecích řízků
5 kshrušek
2 lžícemedu
1 lžícemásla
mletá skořice
červené víno
pepř
sůl

Postup:

1. Kuřecí řízky osolíme, opepříme a osmažíme na pánvi na prudko z obou stran doměkka, poté vyndáme maso z pánve
2. Hrušky si rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a slupky a dusíme v pánvi na lžíci másla doměkka
3. Přidáme špetku skořice, med a zalijeme troškou červeného vína
4. Necháme trochu povařit a pak maso vložíme zpět.

Doporučení:

– Podáváme nejlépe s rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy