REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře v bylinkách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařené porce kuřete obalené v mouce a těstíčku, usmažené dozlatova.


Ingredience:
1 kskuřete
1,5 lvody
0,5 lbílého vína
sůl
Na těstíčko:
1 ksbílého jogurtu
1 ksvejce
1 kssvazku petrželky
1 kssvazku kopru
1 kssvazku pažitky
špetka cukru
sůl
Na obalení:
hladká mouka

Postup:

1. V hrnci přivedeme k varu bílé víno, vodu a sůl, vložíme rozpůlené očištěné kuře, teplotu snížíme a necháme 15 minut vařit
2. Z bílého jogurtu, vejce, na drobno nasekaných bylinek, soli a cukru připravíme těstíčko
3. Kuře z hrnce vyndáme, osušíme, naporcujeme a obalíme v hladké mouce a pak v těstíčku
4. Potom smažíme ve fritéze 10 minut při 170 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy