REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře s kari krémem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce kuřete opečené na cibulce, ochucené kari kořením, podlité vodou a podušené v tlakovém hrnci doměkka, servírované s omáčkou z vývaru a šlehačky.


Ingredience:
1 kskuřete
1 ksvětší cibule
1 lžícehladké mouky
1/4 lšlehačky
voda
olej
sůl

Postup:

1. Kuře naporcujeme, opečeme na zpěněné cibulce, přidáme asi 3 lžičky kari koření
2. Podlijeme vodou, solíme a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut
3. Kuře vyjmeme, vývar přecedíme a přidáme šlehačku, ve které jsme rozšlehali mouku
4. Omáčku chvíli povaříme, kuře vrátíme zpět do hrnce, maso prohřejeme a můžeme servírovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy