REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře po čínsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí maso nakrájené na nudličky, okořeněné, orestované a krátce podušené se zeleninou.


Ingredience:
600 gkuřecích prsíček
100 g žampionů
100 gmungo výhonků
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce oleje
1 lžíce sekané petrželky
1 lžička koření na čínu
3 ksstroužku česneku
1 ksčervené papriky
1 kspórku
sůl

Postup:

1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a posypeme kořením na čínu
2. Očištěnou papriku nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka, oloupaný česnek nasekáme nadrobno a žampiony nakrájíme na tenké plátky
3. Maso krátce orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou zeleninu, žampiony, petrželku, zalijeme sójovou omáčkou a chvíli ještě podusíme
4. Nakonec přidáme mungo výhonky.

Doporučení:

Jako přílohu doporučujeme dušenou rýži.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy