REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře na zbojnický způsob

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuře prošpikované slaninou, potřeného česnekem a olejem a upečeného na rožni dočervena.


Ingredience:
1 kskuřete
100 gslaniny bez kůže
40 goleje
15 gčesneku
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Kuře očistíme, opláchneme a necháme okapat
2. Pak maso protkneme slaninou, osolíme a opepříme na povrchu i uvnitř, potřeme jemně utřeným česnekem a olejem, necháme krátce odležet
3. Připravené kuře napíchneme a upevníme na jehlu a za občasného potření zbylým olejem (popřípadě odkapávající šťávou) upečeme na rožni doměkka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy