REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře na houbách v alobalu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další varianta receptu na v alobalu ugrilované porce kuřete prošpikované slaninou, pokladené plátky huba a kolečky cibule.


Ingredience:
1 kscelého kuřete rozporcovaného na jednotlivé porce
5 ksplátků slaniny
1 kscibule
60 gmásla
čerstvé houby (hřiby, žampiony ...)
alobal
sůl

Postup:

1. Připravené porce kuřete protkneme slaninou a osolíme, položíme na větší čtverce máslem potřeného alobalu
2. Na maso poklademe kolečka cibule a plátky očištěných hub
3. Každou porci dobře zabalíme do alobalu a položíme na rozpálený rošt grilu, grilujeme asi 90 minut, balíčky občas obrátíme, ale rozhodně je během grilování nerozbalujeme!

Doporučení:

Jako přílohu podáváme čerstvý chléb, různé přílohové saláty nebo vařené, restované či pečené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy