REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krůtí kostky s fazolkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krůtí maso podušené na cibulce spolu s fazolkami, rajčaty a olivami.


Ingredience:
400 g krůtích řízků
400 g žlutých fazolek
160 grajčat
60 gcibulek
12 ksčerných oliv
3 ksstroužků česneku
čerstvé bylinky na ozdobu
olej na smažení
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Fazolky očistíme, opláchneme, delší lusky přepůlíme, oloupanou cibuli s česnekem nakrájíme nadrobno, omytá rajčata na osminky a olivy na kolečka
2. Krůtí maso očistíme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kostky, po obou stranách osolíme a opepříme
3. Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájenou cibuli s česnekem, přidáme kostky masa, opečeme, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka
4. Nakonec vmícháme fazolky, rajčata, olivy, dochutíme solí, pepřem a ještě chvíli povaříme.

Doporučení:

Podáváme s vařenými těstovinami a zdobíme čerstvými bylinkami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy