REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krkonošská cibulová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krajová polévka z hovězího vývaru, vejce, anglické slaniny, kostiček opečeného chleba, petrželové natě a koření.


Ingredience:
200 gcibule
80 ganglické slaniny
50 gchleba
1 lhovězího vývaru
1 ksvejce
mletý pepř
petrželová nať
sůl

Postup:

1. Hovězí vývar uvedeme do varu, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, pepř a vlijeme rozšlehané vejce
2. Chléb s anglickou slaninou nakrájíme na kostičky a osmahneme
3. Při podávání polévky vložíme na talíř osmahlý chléb s anglickou slaninou, přidáme petrželovou nať a zalijeme hovězím vývarem s cibulí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy