REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králík na zelenině IV.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce králíka dušené doměkka na cibulovém základě spolu s paprikou, rajčaty a kapustou.


Ingredience:
1 kskrálíka
1 ksmenší kapusty
1 kscibule
2 kspapriky
3 ksrajčat
1 lžičkamleté sladké papriky
mletý pepř
olej
voda
sůl

Postup:

1. Očištěného králíka naporcujeme na menší porce a osolíme
2. Na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku, přilijeme trochu vody, vložíme porce králíka a dusíme zvolna do poloměkka za občasného obracení a podle potřeby podlévání vodou
3. Pak přidáme omytá, na menší kousky nakrájená rajčata, očištěné, na proužky nakrájené papriky, na nudličky nakrájenou kapustu a dusíme doměkka
4. Podle chuti osolíme, opepříme a podáváme s vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy