REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí směs minutkově

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marinované nudličky z králíka, zprudka opečené na pánvi, pak chvíli podušené spolu s houbami, paprikou a fazolkami, podlité bílým vínem.


Ingredience:
500 gvykostěného králičího masa
100 gsterilizované nebo zmražené cibule
100 gsterilizovaných nebo mražených fazolek
100 gsterilované kukuřice bez nálevu
100 ghub
4 ksstroužky česneku
1 ksčervené masité papriky
1 dlbílého vína
sojová omáčka
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Vykostěné maso z králíka nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, promícháme s utřeným česnekem a zalijeme olejem, necháme v lednici 2 hodiny rozležet
2. Směs i s olejem nalijeme na rozpáleno pánev a zprudka osmahneme, za stálého míchání, ze všech stran
3. Přidáme houby, fazolky, papriku, kukuřici, zalijeme vínem, ztlumíme zdroj tepla, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka, tedy jen chvíli, tak 10 minut
4. Hotovou směs zastříkneme sojovou omáčkou případně dochutíme solí a pepřem, podáváme například s čínskými nudlemi, nebo hranolky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy