REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kovářské kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety pečená na cibuli, posypané nastrouhaným sýrem a přelité šlehačkou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvětší vepřové kotlety i s kostí
250 mlsmetany ke šlehání
150 gnastrouhaného tvrdého sýra
1 ksvelké cibule
pepř
sůl

Postup:

1. Do nevymaštěného pekáče naskládáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, na ni osolené a pepřem okořeněné kotlety
2. Maso hojně posypeme nastrouhaným sýrem a pokrm zalijeme smetanou
3. V troubě vyhřáté na 160-170 °C pečeme asi 1 hodinu.

Doporučení:

Jako přílohu servírujeme různě upravené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy