REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kotlety v zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety pečené se zelím, na plátky nakrájenými bramborami a klobásou.


Ingredience:
4 ksvepřových kotlet
2 ksklobásy
750 gsterilovaného zelí ve sladkokyselém nálevu
600 gbrambor
1 lžičkacukru
kmín
olej
sůl

Postup:

1. Očištěné kotlety vykostíme, omyjeme, osušíme, zlehka naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme a posypeme kmínem
2. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, rozložíme na dno olejem vymazané zapékací misky, osolíme a okmínujeme
3. Brambory pokryjeme odkapaným sterilovaným zelím, posypeme cukrem, pak na zelí rozložíme připravené kotlety, rozčtvrcené klobásy, zakryjeme a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C doměkka (asi 60 minut).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy