Opečené kotlety servírované spolu s podušenými fazolkami, ochucené posypané strouhaným sýrem.
Ingredience:
4 ks | vepřových kotletek |
3 ks | stroužků česneku |
2 ks | barevné papriky |
1 ks | cibule |
4 lžíce | olivového oleje |
2 lžičky | tabasca |
200 ml | masového vývaru |
250 g | konzervovaných fazolí |
50 g | strouhaného čedaru |
mletý pepř | |
sůl |
Postup:
1. V pánvi na 2 lžícím rozehřátého olivového oleje orestujeme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a očištěné na kostičky nakrájené papriky
2. Přidáme oloupané na jemno nasekané stroužky česneku, scezené okapané fazole, vše zalijeme masovým vývarem, ochutíme solí, pepřem, tabascem a zvolna dusíme asi 15 minut
3. Mezitím očištěné kotlety opepříme, na rozehřátém zbylém olivovém oleji po obou stranách opečeme a pak osolíme
4. Přendáme na talíře, přidáme k nim fazole, posypeme na jemno nastrouhaným sýrem a servírujeme s chlebem.