REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kotlety s fazolkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené kotlety servírované spolu s podušenými fazolkami, ochucené posypané strouhaným sýrem.


Ingredience:
4 ksvepřových kotletek
3 ksstroužků česneku
2 ksbarevné papriky
1 kscibule
4 lžíceolivového oleje
2 lžičkytabasca
200 mlmasového vývaru
250 gkonzervovaných fazolí
50 gstrouhaného čedaru
mletý pepř
sůl

Postup:

1. V pánvi na 2 lžícím rozehřátého olivového oleje orestujeme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a očištěné na kostičky nakrájené papriky
2. Přidáme oloupané na jemno nasekané stroužky česneku, scezené okapané fazole, vše zalijeme masovým vývarem, ochutíme solí, pepřem, tabascem a zvolna dusíme asi 15 minut
3. Mezitím očištěné kotlety opepříme, na rozehřátém zbylém olivovém oleji po obou stranách opečeme a pak osolíme
4. Přendáme na talíře, přidáme k nim fazole, posypeme na jemno nastrouhaným sýrem a servírujeme s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy