REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kotlety s broskvovou směsí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené telecí kotlety servírované s broskvemi smíchanými s limetkovou šťávou, cibulí, solí, pepřem a koriandrem.


Ingredience:
4 kstelecích kotlet
2 lžíceoleje
mletý pepř
sůl
listy římského salátu
Na broskvovou směs:
1 lžícepokrájeného koriandru
1 lžícelimetkové šťávy
4 kspůlek kompotovaných broskví
1 ksčervené cibule
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Okapané broskve nakrájené na kostky a oloupanou cibuli nasekanou na drobno smícháme s limetkovou šťávou, koriandrem pokrájeným na jemno, solí a pepřem
2. Maso očistíme, opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozehřátém oleji po obou stranách zprudka opečeme, poté teplotu snížíme a opékáme z každé strany ještě dalších 8 minut doměkka
3. Kotlety rozdělíme na talíře s broskvovou směsí, ozdobíme omytými okapanými listy salátu a okamžitě podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy