REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kostky rybího filé zabalené do anglické slaniny a zapečené v troubě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky zmrazeného rybího filé zabalené do anglické slaniny, zajištěné párátky, pak zprudka zapečené v troubě na cibuli.


Ingredience:
600 gmražených kostek rybího filé
50 gangtlické slaniny v plátcích
2 kscibule
koření na ryby
pepř
olej
sůl
párátka na zajištění anglické slaniny

Postup:

1. Rybí filety posypeme kořením na ryby, mírně osolíme a okořeníme pepřem, pak obalíme do plátků slaniny, které zajistíme párátky
2. Oloupanou a na tenká kolečka pokrájenou cibuli zprudka orestujeme na troše oleje přímo v pekáčku
3. Do pekáčku na cibuli vyskládáme zabalené rybí filety
4. Vložíme do trouby vyhřáté na 240-250 °C a zapékáme zprudka 15-20 minut
5. Z balíčků opatrně odstraníme párátka a můžeme servírovat, například s bramborovou kaší, či jinak upravenými brambory, mírně podléváme šťávou z výpeku.

Doporučení:

Podáváme například s okurkovým salátem ochuceným sladkokyselým nálevem.

Poznámka:

Pozor na ty párátka, je třeba je před konzumací odstranit!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy