REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Koroptví zbytky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umleté koroptvího maso s anglickou slaninou, cibulí, žemlí …


Ingredience:
250 gpečených koroptvých zbytků (bez kosti)
100 ganglické slaniny nebo prorostlé šunky
50 gsádla
1 ksmenší cibule
1 kshříbku
1 kssardelky (nemusí být)
2 lžícestrouhané žemle
2 lžícevína
1 sběračkahovězí polévky
citrónová kůra
trochu pažitky

Postup:

1. Pečené koroptve obrané z kostí umeleme na masovém strojku a dáme dusit na sádlo s drobně nakrájenou cibulí
2. Přidáme trošku nasekané pažitky, nadrobno pokrájenou anglickou slaninu (šunku), na malé kousky nakrájený hříbek a necháme zapěnit
3. Přidáme rozsekanou sardelku (nemusí být), nastrouhané žemle, citrónovou kůru, víno a polévku
4. Dusíme asi 10 až 15 minut a podáváme horké.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy