REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kokosky slepené krémem a marmeládou s lineckými kolečky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klasické kokosky podle receptu naší čtenářky paní Hany Hubinové zveřejněný na našich stránkách na facebooku.


Ingredience:
200 gstrouhaného kokosu
150 gmoučkového cukru
3 kscelá vejce
Na dohotovení:
marmeláda
kolečka z lineckého těsta
krém na slepování cukroví
rozpuštěná čokoládová poleva

Postup:

1. Nejdříve si promícháme cukr s vajíčky pak přidáme kokos
2. Vezmeme si formičku ve tvaru košíčku o průměru 4 cm, vtlačíme do ní těsto, vyklopíme na připravený plech vyložený pečícím papírem, postup opakujeme
3. Dáme péct do trouby vyhřáté na 150 °C
4. Na prostředek kokosky dáme kopeček marmelády, okolo naneseme krém a přilepíme kolečko z lineckého těsta, spodek nakonec máčíme v čokoládě.

Poznámka:

Krémy vhodné na slepení cukroví najdete zde: Čajové cukroví a pečivo, zdobení, náplně > polevy, zdobení, náplně. Recept na linecká kolečka zde: Linecká kolečka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy