REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Knedlík s vejci a slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostičky houskových knedlíků na slanině vyškvařené pěkně do křupava, podávané nejlépe s kyselou okurkou.


Ingredience:
Na jednu porci:
4 ksplátků knedlíku
3 ksvejce
30 gslaniny
1 lžícesádla
pepř
sůl

Postup:

1. Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme do křupava
2. Přidáme lžíci sádla a na kostky nakrájené knedlíky
3. Osmahneme do zlatava
4. Přidáme vejce a necháme srazit
5. Osolíme a opepříme dle chuti
6. Podáváme např. s kyselou okurkou.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy