REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karamelizovaný česnek a cibulka ve vinné redukci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Moderní příloha například ke grilovaným masům.


Ingredience:
12 ksstroužků česneku
12 ksmenších šalotek
čerstvý rozmarýn
červené víno
olivový olej
vinný ocet
cukr
sůl

Postup:

1. Celou šalotku, stroužky česneku a pár snítek rozmarýnu opečeme dozlatova na oleji
2. Přidáme cukr a necháme zkaramelizovat
3. Poté zalijeme vínem a zvolna redukujeme na medovou konzistenci
4. Nakonec dochutíme solí, cukrem a vinným octem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy