REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapustový salát s hovězím masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z růžičkové kapusty a vařeného hovězího masa.


Ingredience:
300 grůžičkové kapusty
100 gvařeného hovězího
masa
150 mlvody
1 ksmalé cibule
1/4 kskostky Masoxu
1 lžíceoleje
vinný ocet
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Do hrnce s vodou rozdrobíme Masox, vložíme očištěnou a napůl překrájenou růžičkovou kapustu, osolíme, krátce povaříme a necháme vychladnout
2. Vychladlé kapustičky scedíme, přidáme k nim vinný ocet, mletý pepř, najemno nakrájenou cibuli
3. Hovězí maso nakrájíme na nudličky a přidáme ke kapustě
4. Vše zlehka zamícháme a necháme 2 hodiny v chladu odležet.

Doporučení:

– Podáváme s tmavým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy