REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapustičky s medem a hořčicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přepůlené malé kapustičky, podušené na másle a cibuli, dochucené hořčicí, medem, pepřem, solí, chilli a muškátovým oříškem.


Ingredience:
500 grůžičkové kapusty
2 lžícedobré hořčice
1 lžícemedu
1 ksvětší cibule
špetka muškátového oříšku
chilli
pepř
sůl

Postup:

1. Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na jemno
2. Přidáme očištěné kapustičky překrájené na půlky, osolíme, opepříme, přidáme špetku chilli a muškátový oříšek, med a hořčici a dusíme doměkka (doba záleží na velikosti, ale obecně se dá říct, že ne déle než 10 minut, protože pak by kapustičky snadno ztratily barvu a pevnost).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy