Porce kapra obložené plátkem šunky a sýra, posypané nastrouhaným křenem, zabalené do máslem pomazaného alobalu, v troubě upečené.
Ingredience:
4 ks | porce kapra |
4 ks | plátky šunky |
4 ks | plátky sýra typu eidam nebo primátor |
60 g | másla |
křen | |
sůl | |
alobal na zabalení |
Postup:
1. Jednotlivé porce kapra osolíme a položíme každou zvlášť na čtverec alobalu vymazaného máslem
2. Na jednotlivé kousky masa položíme vždy plátek sýra a šunky, posypeme je nastrouhaným křenem, důkladně zabalíme, aby se nám šťáva z ryby nedostala ven
3. Dáme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C tak 15-20 minut
4. Hotový pokrm servírujeme částečně rozbalený, i s alobalem, ozdobený například snítky petrželky a kolečky rajčat a to spolu s čerstvým pečivem nebo různě upravenými bramborami.