REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr po indicku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na oleji zprudka opečené porce kapra, podušené spolu s cibulí, feferonkami a kokosem, dochucené citronovou šťávou.


Ingredience:
1 kgkapra
6 lžicstrouhaného kokosu
2-3 kscibule
1 ksfeferonky
citronová šťáva
voda
olej
sůl

Postup:

1. Filety z kapra mírně osolíme a prudce na oleji orestujeme po obou stranách
2. Opečené maso vyjmeme a na témž oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přepůlenou, jadřinců zbavenou feferonku
3. Kapra vložíme zpět do pánve a podlijeme kokosem, předem rozvařeným v malém množství vody
4. Přiklopené pokličkou dusíme doměkka
5. Hotový pokrm ještě zakápneme citronovou šťávou.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme vařenou rýži.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy