REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kaparová omáčka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá teplá omáčka k vařenému hovězímu masu.


Ingredience:
60 ghladké mouky
50 gmásla
1 kscibule
1 lžičkakaparů
špetka cukru
petrželka
vývar
pepř
ocet
sůl

Postup:

1. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném másle
2. Zasypeme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a rozšleháme
3. Omáčku povaříme, přidáme kapary, ocet, cukr, mletý pepř, sůl a dobře promícháme
4. Před podáváním přidáme na jemno usekanou petrželku.

Doporučení:

Příloha: Vařené hovězí maso.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy