REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kanapky s rostbífem a křenovým máslem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Máslo ochucené čerstvě nastrouhaným křenem, namazané na kousky chleba ozdobené rostbífem a cherry rajčátky.


Ingredience:
350 grostbífu
sladkokyselé okurky
plátky toustového chleba
cherry rajčátka
pepř
Na ochucené křenové máslo:
200 gmásla
1 lžícenejlépe čerstvě nastrouhaného křenu
sůl

Postup:

1. Máslo utřete s křenem, osolíme a dáme na chvíli do lednice
2. Každý plátek toustového chleba překrojíme na 4 kusy, ty namažeme křenovým máslem a ozdobíme plátky masa, okurkou a cherry rajčátky
3. Kanapky ještě jemně okořeníme peřem a můžeme je podávat.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy