REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jogurtový krém s ovocem II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krém z bílého jogurtu, čokolády a cukru, při podávání doplněný jahodami, borůvkami a malinami.


Ingredience:
500 mlbílého jogurtu
100 gbílé čokolády
moučkový cukr
borůvky
maliny
jahody

Postup:

1. Část bílého jogurtu dáme do mixéru, přidáme rozlámanou bílou čokoládu a rozmixujeme
2. Pak promícháme se zbylým bílým jogurtem a podle chuti přisladíme moučkovým cukrem
3. Ovoce očistíme, opláchneme, osušíme a jahody překrojíme
4. Krém rozdělíme do pohárů a doplníme ovocem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy