REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jemný okurkový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žervé rozšlehané se žloutkem a olejem, smíchané s citrónovou šťávou a kořením, zamíchané do nastrouhané okurky.


Ingredience:
1 kssalátové okurky
1 kssýr žervé
1 ksžloutku
1 ksstroužek česneku
trochu mléka
mletý černý pepř
sůl
citrónová šťáva

Postup:

1. Salátovou mísu vytřeme česnekem a nakrouháme na ní okurku
2. Žervé rozšleháme se žloutkem a olejem, podle potřeby trochu zředíme mlékem
3. Ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou
4. Nakonec promícháme s nastrouhanými okurkami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy