REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jehněčí paprikáš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jehněčí maso a játra podušená doměkka na cibulovém základě spolu se slaninou, paprikou a rajčaty.


Ingredience:
750 gjehněčí kýty
250 gjater
50 gslaniny
2 kszelených paprik
2 ksrajčat
1 kscibule
1 lžícehladké mouky
sladká i pálivá paprika
vývar
sůl

Postup:

1. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme a orestujeme na ní oloupanou na drobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme na menší kousky nakrájená játra i maso, poprášíme mletou i pálivou paprikou, opečeme, podlijeme trochou vývaru a dusíme zvolna do poloměkka
3. Pak přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky, na kousky nakrájená rajčata, osolíme a podusíme doměkka
4. Nakonec zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zředíme vývarem a 10 minut ještě povaříme.

Doporučení:

Podáváme s vařenou rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy