REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Játrové nočky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nočky zavařené ve vývaru, připravené z jater, cibule, vajec, másla, pepře, soli a strouhané housky.


Ingredience:
150 gjater
50 gmásla
20 gcibule
2 ksvajec
strouhaná houska
pepř
sůl

Postup:

1. Jemně usekanou cibuli osmahneme na másle
2. Přidáme pomletá játra a osmažíme je, jakmile začnou zlátnout, stáhneme je ze zdroje tepla
3. Přidáme žloutky, sníh z bílků, sůl, špetku pepře a trochu nastrouhané housky
4. Lžičkou vykrajujeme malé nočky, vhazujeme je do vařícího vývaru a vaříme asi 10 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy