REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Indický kuřecí guláš

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené kousky kuřecího masa podušené s cibulí, chilli papričkou a rajčaty.


Ingredience:
750 gkuřecích prsou
750 gcibule
2 kgrajčat
2 kschilli papričky
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Rajčata nastrouháme na struhadle tak, že nám zůstane v ruce jen slupka, tu nepoužijeme a vyhodíme ji
2. Slijeme šťávu z rajčat, oboje, jak dužninu, tak šťávu prozatím dáme stranou
3. Cibuli nakrájíme na drobno, maso na větší kousky
4. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme dužninu z rajčat, kuřecí maso, nasekané, jadřinců zbavené chilli papričky, vše osolíme a zvolna dusíme, během dušení podléváme šťávou z rajčat
5. Jakmile omáčka zhoustne a maso bude měkké, pokrm dochutíme pepřem a solí, podáváme s rýží.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounak

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy