REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Husí prsa na zázvoru

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Česnekem a zázvorem prošpikovaná husí prsa, podušená.


Ingredience:
1 kshusích prs
1 kscibule
60 ghusího sádla
česnek
zázvor
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Den před přípravou protáhneme (prošpikujeme) husí prsa střídavě malými kousky zázvoru a česneku, osolíme je a uložíme v ledničce
2. Druhý den na husím sádle dorůžova osmahneme jemně pokrájenou cibuli, do ní vložíme připravené maso
3. Pod pokličkou dusíme maso doměkka, podle potřeby podléváme horkou vodou i vypečenou šťávou.

Doporučení:

Servírujeme s brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy