REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí roštěnky s rajčaty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na pánvi opečené hovězí roštěnky, servírované spolu s podušenými rajčaty.


Ingredience:
4 ksroštěnky
500 grajčat
100 goleje
zelená petrželka
pepř
sůl

Postup:

1. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme po obou stranách předem naklepané, osolené a opepřené roštěnky, hotové maso vyjmeme a uchováme v teple
2. Do zbylého tuku vložíme spařená, oloupaná a na čtvrtky pokrájená rajčata, osolíme je a dochutíme nasekanou zelenou petrželkou, zamícháme
3. Vrátíme zpět roštěnky a dusíme
4. Když se rajčata rozvaří na kaši a maso je měkké, máme hotovo a můžeme servírovat.

Doporučení:

Podáváme s opečenými brambory, rýží nebo těstovinami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy