REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí pečené v troubě v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zprudka na pánvi opečené plátky pravé, nebo i falešné hovězí svíčkové, dopečené doměkka v troubě zabalené v alobalu.


Ingredience:
500 gpravé nebo falešné svíčkové
40 gmásla
40 goleje
hořčice
pepř
sůl

Postup:

1. Očištěnou svíčkovou nakrájíme na čtyři řízky, které slabě naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a na horkém oleji opečeme, při opékání řízky obracíme lopatkou
2. Opečené maso položíme na alobal, na každý řízek dáme kousek másla, zabalíme, dáme na plech a ve vyhřáté troubě pečeme 20-25 minut
3. Podáváme s rýží a se salátem, nebo se zeleninou dušenou na másle

Poznámka:

Další skvělé recepty od paní Ivy Vargové, autorky tohoto textu i fotografie, najdete na její stránce zde: Pečené, varené – Iva.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy