REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí nudličky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Orestované nudličky hovězího masa, podušené doměkka s okurkou, feferonkou, hořčicí, rajským protlakem a jablkem, směs zjemněné smetanou.


Ingredience:
600 ghovězího masa (ořech)
150 gnivy
100 mlsmetany
1 lžícehořčice
1 lžícerajčatového protlaku
1 kskyselé okurky
1 ksvětšího kyselejšího jablka
1 ksfeferonky
mletá sladká paprika
mletý pepř
vývar
tuk
sůl

Postup:

1. Maso odblaníme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém tuku se sladkou mletou paprikou
2. Přidáme rajčatový protlak, hořčici, na kostičky nakrájenou okurku, očištěnou, na drobno nakrájenou feferonku, podlijeme vývarem a dusíme doměkka
3. Potom přidáme strouhanou nivu, jader zbavené, na malé kostičky nakrájené jablko
4. Nakonec zjemníme smetanou a krátce povaříme.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy